Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ αν και προηγήθηκε πάλι με 0-2, τα ”καταφερε” και έμεινε στο 2-2 με την Flora

Η Ανόρθωση αν και προηγήθηκε με 0-2 της Φλόρα Ταλίν, μέσα στην “A. Le Coq Arena”, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη καθώς δέχθηκε δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να πάρουν από ένα βαθμό. 
Αυτή την εξέλιξη στο σκορ, είχαμε και στο ΓΣΠ, στον προηγούμενο αγώνα των δύο ομάδων.
Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα και να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.
Στο 29ο λεπτό μετά από ασιστ του Ουάρντα, ο Χριστοφή έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Φλόρα και με πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα της Φλόρα και την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1. Τέσσερα λεπτά μετά, η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε τα τέρματα της δύο. Την φάση άρχισε ο Ουάρντα που έδωσε στον Κατσαράβα, αυτός με την σειρά του βρήκε τον Πόποβιτς στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ιγκονεν.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-2. Ο Τζουρ απέκρουσε αρχικά ένα μακρινό σουτ, στην συνέχεια δεν βγήκε καλή άμυνα με αποτέλεσμα ο Σάπινεν να κάνει το σουτ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 58ο λεπτό η Φλόρα έφερε τον αγώνα στα ίσια, ότι έκανε και στο ΓΣΠ. Ο Σάπινεν έκανε το σουτ, ο Τζουρ απέκρουσε ασταθώς και ο Ζενιόφ με κεφαλιά έφερε τον αγώνα στα ίσια.
Από εκείνο το σημείο και μετά, ο αγώνας πήρε αρκετά καλό ρυθμό, τόσο η Φλόρα όσο και η Ανόρθωση είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν κι άλλο τέρμα όμως το 2-2 δεν διαφοροποιήθηκε.