Πολύ καλή εμφάνιση για την ΟΜΟΝΟΙΑ που έμεινε στο 1-1 αλλα μπορουσε και για τη νίκη κοντρα στη Βασιλεία

Εκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ απέναντι στη Βασιλεία. Οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε απόψε ο Μπεργκ και οι πολλές αλλαγές που έκανε, δούλεψαν αρκετά καλά στο γήπεδο και διεκδικησε ξεκάθαρα τη νίκη.

Μπορεί η Βασιλεία να ήταν η ομάδα που είχε στο μεγαλύτερο διάστημα την εδαφική υπεροχή, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαξε τα γκολ εφαρμόζοντας τη δική της τακτική στο παιχνίδι.

Ο Κακουλλής ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα  όμως η Βασιλεία έβαλε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει. Ισως να είχε και πέναλτι η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι όταν ο Κακουλλής ανατράπηκε καθαρά στην αντίπαλη περιοχή κι ενώ το σκορ ήταν στο 1-0.

Με την προσπάθεια της απόψε η Κυπριακή ομαδα πήρε το δυνατό χειροκρότημα από τον κόσμο ο οποίος είδε θέληση και έναν πολύ καλό χαρακτήρα από όλους.

Οι φάσεις του ημιχρόνου:

Το πρώτο σουτ έγινε στο 7ο λεπτό από τη Βασιλεία από τον Κασάμι. Βρέθηκε έξω από την περιοχή, σούταρε κόντραρε η μπάλα και πήγε στον Φαμπιάνο.

Επικίνδυνα στο 11ο λεπτό μπήκε στην περιοχή ο Καμπράλ, τον πρόλαβε ο Χούμποτσαν και έδιωξε.

Στο 13ο λεπτό ο Παναγιώτου έφυγε αναγκαστικά αλλαγή, τον αντικατέστησε ο Λανγκ. Είχε λίγο προηγουμένως σύγκρουση στον αέρα με τον Κίκο στο κεφάλι και τον επηρέασε.

Στο 16ο λεπτό ο Γκόμεθ έκανε από το κέντρο μαγική κάθετη πάσα στον Κακουλλή, αυτός μπήκε στην περιοχή έκανε μία ντρίμπλα αποφέυγοντας τον αντίπαλο του, πλάσαρε στην αντίπαλη εστία και σκόραρε.

Στην επόμενη φάση απείλησε η Βασιλεία όμως τη φάση εξουδετέρωσε ο Φαμπιάνο.

Η πρώτη κίτρινη κάρτα ήταν για τον Χούμποτσαν στο 26ο λεπτό για επικίνδυνη προβολή.

Στο 29ο λεπτό ο Ψάλτης έκανε με το αριστερό από δύσκολο σημείο ένα σουτ το οποίο ήταν πολύ άστοχο.

Στο 31ο λεπτό ο Ιγιάγι έκανε αψυχολόγητο σουτ από απόσταση, έκλεψαν την μπάλα οι Ελβετοί, βγήκαν στην αντεπίθεση και ολοκλήρωσαν μία επικίνδυνη φάση με ένα σουτ το οποίο ευτυχώς ήταν άστοχο.

Στο 34ο λεπτο ο Τσούμερ έκανε σουτ από 35 μέτρα όμως δεν αιφνιδιάστηκε ο Φαμπιάνο.

Στο 39ο λεπτό ο Ντούρις έκανε με το αριστερό σουτ από πλάγια θέση το οποίο ήταν άστοχο.

Β Ημίχρονο

Έμεινε στα αποδυτήρια ο Φαμπιάνο και στη θέση του μπήκε ο Ουζόχο. Ήταν αναγκαστική αυτή η αλλαγή. Έβγαλε τον Ιγιάγι και έβαλε στη θέση του τον Τζιωνή.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τη Βασιλεία στο 50ο λεπτό. Ο Καμπράλ και ο Μάλες άλλαξαν τη μπάλα γρήγορα μέσα στην περιοχή μας, ο τελευταίος έκανε πλασέ το οποίο απέκρουσε ο Ουζόχο.

Στο 56ο λεπτό ο Γκόμεθ έβγαλε μπαλιά στον Κακουλλή ο οποίος μπήκε στην περιοχή και ανατράπηκε όμως δεν δόθηκε το πέναλτι το οποίο φάνηκε να είναι καθαρό.

Στο 57ο ο Μιλάρ πήρε μπάλα από πλάγια δεξιά έξω από την περιοχή μας, ελίχθηκε και έκανε σουτ προς την εστία, ήταν αδύνατον να αποκρούσει ο Ουζόχο. Ήρθε το 1-1 για τη Βασιλεία.

Στο 64ο λεπτό ο Γκόμεθ πήρε μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, είδε τον τερματοφύλακα λίγο έξω από την εστία του πλάσαρε και λίγο ήθελε να πετύχει ένα ακόμα εκπληκτικό γκολ σε φάση ομίλων.

Στο 66ο λεπτό ο Τζιωνής έκανε σουτ έξω από την περιοχή το οποίο έφυγε ψηλά.

Στο 65ο λεπτό ο Μιξ μπήκε στη θέση του Χαραλάμπους.

Στο 68ο λεπτό χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Ντούρις ο οποίος από το ύψος του πέναλτι έκανε με το δεξί ένα ωραίο βολέ το οποίο όμως δεν βρήκε στόχο.

Στο 76ο λεπτό ο Φράι έκανε επικίνδυνο πλασέ μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να περνάει έξω.

Καλή προσπάθεια έγινε στο 80ο λεπτό από τον Ζαχαρίου ο οποίος πήρε μπαλιά από τον Ντούρις, έκανε πλασέ έξω από την περιοχή το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 81ο λεπτό ο Κακουλλής έδωσε τη θέση του στον Λοϊζου.

Στο 81ο λεπτό ο Ζοέλ έκανε πολύ δυνατό σουτ στη γωνία του Φαμπιάνο ο οποίος έπεσε και απέκρουσε σε κόρνερ. Στην εκτέλεση έγινε κεφαλιά από τον Καμπράλ με τη μπάλα να κτυπά στο δοκάρι.

Στο 89ο λεπτό ο Στόκερ έκανε σουτ συρτό έξω από την περιοχή το οποίο δεν βρήκε στόχο.

Τελικό σκορ 1-1