Η ΟΜΟΝΟΙΑ ‘’φρέναρε’’ με ‘’Χ ‘’τον ΑΠΟΕΛ με το καλημέρα των play offs

Με το ‘’καλημέρα’’ των play offs  ο ΑΠΟΕΛ είχε την πρώτη του απώλεια αφού εξήλθε ισόπαλος 1-1 με την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Το Α’ ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν πάθος και αρκετές μονομαχίες και ενώ όλα έδειχναν ότι θα έμενε στο 0-0 τελικά ο ΑΠΟΕΛ πήρε το προβάδισμα με 1-0 με γκολ του Κρέσπο στο 43′ λεπτό και με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε το Α’ ημίχρονο.

Σημειώνουμε ότι στο 40΄λεπτό ο Κακουλλής έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως ο το γκολ ακυρώθηκε έγκαιρα για επιθετικό φάουλ στον Καρώ.

Στο Β’ ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος, με τον ΑΠΟΕΛ να μπαίνει επιθετικά στο ματς, ενώ στη συνέχεια η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε όμως δεν κατάφερνε να πετύχει κάποιο γκολ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι ‘’Γαλαζοκίτρινοι’’ θα έπαιρναν ένα σημαντικό τρίποντο οι ‘’Πράσινοι’’ έφτασαν στην ισοφάριση 1-1 με τον Νικόλα Παναγιώτου στο 86′ λεπτό.

Προηγουμένως είχαμε μπόλικο σασπένς. Στο 61′ λεπτό ο Μακέντα έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, με το VAR να ακυρώνει το γκολ καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ. Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε ακυρωθέν γκολ για την ΟΜΟΝΟΙΑ αφού ο Λοΐζου έστειλε την μπάλα στα δίκτυα όμως μέσω VAR το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Δείτε τα στιγμιότυπα: