Σε ένα αγωνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΡΗΣ έμειναν στην ισοπαλία

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου είχαμε στο «Στέλιος Κυριακίδης»!

ΠΑΦΟΣ F.C. και ΑΡΗΣ όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις τους, συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία, αυτή τη φορά με σκορ με 2-2, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play-off του Α’ γκρουπ και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Ήταν ένας αγώνας με πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις, όπου η «Ελαφριά ταξιαρχία» άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Κακόριν στο 15′ λεπτό.

Η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ έβγαλε αντίδραση και μπόρεσε να ισοφαρίσει με πέναλτι του Βαλακάρι  στο 25′ λεπτό. Ο ρυθμός συνέχισε να είναι πολύ ψηλός και η ομάδα της Λεμεσού πήρε ξανά το προβάδισμα στο σκορ με 1-2 με γκολ του Μπένγκτσον  στο 45′ λεπτό. Το 1-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου οι «Παφίτες» μπήκαν δυνατά, ψάχνοντας το γκολ και έχασαν πολλές σημαντικές ευκαιρίες.

Η ομάδα της Λεμεσού ισορρόπησε τον αγώνα μετά το 65’ λεπτό και διαχειρίστηκε καλά το προβάδισμα που είχε και φαινόταν ότι θα έπερνε ένα τεράστιο τρίποντο.

Όμως Βαλακάρι είχε αντίθετη άποψη αφού στο 81′ λεπτό πέτυχε με κεφαλιά το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΠΑΦΟΣ F.C. έμεινε στην 4η θέση με 51 βαθμούς και ο ΑΡΗΣ στην 3η με 54 βαθμούς.

Στην 2η αγωνιστική των play-off, η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ φιλοξενείται την Παρασκευή (17/03, 19:00), στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ και η «Ελαφριά ταξιαρχία» υποδέχεται την Κυριακή (19/03, 19:00), στο νέο γήπεδο Λεμεσού την ΑΕΚ.