Η ΠΑΦΟΣ F.C. ‘’κόλλησε’’ στο Χ με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και απομακρύνεται από την κορυφή

Άλλη μια απώλεια για την ομάδα της ΠΑΦΟΣ F.C. αφού αυτή τη φορά εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ στο «Μακάρειο» για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.  Η ομάδα της Πάφου αγνοεί τη νίκη στο Πρωτάθλημα τις 3 τελευταίες αγωνιστικές έχοντας 1 ήττα και 2 ισοπαλίες.

Ο αγώνας γενικά ήταν πολύ «φτωχός» σε θέαμα και ευκαιρίες και καμία ομάδα δεν έδειχνε κάτι καλό. Όμως παρόλα αυτά η ομάδα του Χένινγκ Μπεργκ προηγήθηκε με 0-1στο 22’ λεπτό με τον Αμπντουραχίμι και μετά το σημείο αυτό είχε μια σχετική πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο.

Ο «Τακτακαλάς» όμως προσπαθούσε να βρει τρόπους να απειλήσει την εστία του Ίβουσιτς και κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1  λίγο πριν την εκπνοή του Α’ ημιχρόνου, με τον Ψύχα στο 43’ λεπτό. Το 1-1 ήταν και το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου οι Παφίτες κατάφεραν να έχουν την κατοχή, όμως δεν ήταν απειλητικοί για την εστία του Μολ, αφού οι «Μαυροπράσινοι» αμύνονταν σωστά.

Ο αγώνας κύλησε σε αυτό το ρυθμό και το 1-1 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με το τέλος της κανονικής διάρκειας του Πρωταθλήματος η ΠΑΦΟΣ F.C.  τερματίζει στην 4η θέση με 50 βαθμούς και η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην προτελευταία θέση με 16 βαθμούς.