Το «βιολί» του ο ΑΡΗΣ, καθάρισε και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ και μπαίνει 3ος στα play offs

Άνετη επικράτηση του ΑΡΗ στον αγώνα κόντρα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ και «κλειδώνει» την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν έδωσε ελπίδες στην ομάδα της Αμμοχώστου για ένα θετικό αποτέλεσμα. Νίκησε με 2-0 την ΑΝΟΡΘΩΣΗ, στο νέο γήπεδο Λεμεσού στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Aleksey Shpilevsky μπήκε δυνατά στον αγώνα θέλοντας να προηγηθεί νωρίς στο σκορ και να ελέγξει τον ρυθμό και τα κατάφερε. Προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Μποακί στο 26’ λεπτό. Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου οι ‘’Πράσινοι’’ της Λεμεσού συνέχισαν να ελέγχουν τον αγώνα και δεν επέτρεψαν κινδύνους μπροστά στην εστία του Βανά. Πέτυχαν το 2-0 με τον Μαγιαμπέλα στο 61’ λεπτό και πλέον ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα της Αμμοχώστου να αλλάξει την μοίρα του αγώνα. Το 2-0 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτή οι «Πράσινοι» της Λεμεσού εξασφάλισαν την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και στο -6 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα της Αμμοχώστου ολοκλήρωσε την πρώτη φάση στην 8η θέση με 33 βαθμούς και μένει για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Β’ γκρουπ.

Στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος, ο ΑΡΗΣ θα πάει στο «Στέλιος Κυριακίδης» για να αντιμετωπίσει την ΠΑΦΟΣ F.C.  (12/03 – 17:00). Με τη σειρά της, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ θα φιλοξενήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» τη ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς (11/03 – 17:00).