Με φόρα ο ΑΡΗΣ πέρασε νικηφόρα από το ΓΣΠ επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

Τεράστιο διπλό πέτυχε ο ΑΡΗΣ στο ΓΣΠ επί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με 1-2. 

Η ομάδα του Σπιλέφσκι είχε σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα μια εξαιρετική  εμφάνιση και πήρε δίκαια άλλους  τρεις σημαντικούς βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή που έκανε ντεμπούτο στον  πάγκο της ομάδας, δεν κατάφερε να δείξει σημεία βελτίωσης από προηγούμενες εμφανίσεις και γνώρισε  νέα ήττα, μετά από αυτή κόντρα στην Ανόρθωση. Σίγουρα ο Κύπριος προπονητής έχει το ελαφρυντικό ότι ακόμα δεν έχει βάλει τη δική του σφραγίδα στο αγωνιστικό πλάνο της ομάδας της Λευκωσίας, αφού ανέλαβε ως προπονητής μόλις πριν λίγες μέρες.

Το Α’ ημίχρονο άνηκε εξ ολοκλήρου στους φιλοξενούμενους οι οποίοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν να πάρουν διαφορά δύο τερμάτων. Το 0-1 πέτυχε ο Μπένγκστον στο 20’ λεπτό και το 0-2 πέτυχε ο Μπαμπίκα να στο 43’ λεπτό.  Το 0-2 ήταν και το αποτέλεσμα του Α’ ημιχρόνου.

Η ομάδα της Λευκωσίας αντιμετώπιζε προβλήματα τόσο ανασταλτικά, όσο και μεσοεπιθετικά και δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του ΑΡΗ, με τον κόσμο για ακόμη μια φορά να είναι δυσαρεστημένος.

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι ανέβασαν κάπως την απόδοση  τους, είχαν κάποιες ευκαιρίες, όμως το μόνο που κατάφεραν είναι να μειώσουν σε 2-1 με πέναλτι που εκτέλεσε ο  Ανσαριφάρντ στο 79’ λεπτό.

Το 1-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έμεινε στους  35 βαθμούς και παραμένει οριακά στην 6-άδα αφού ισοβαθμεί με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ που βρίσκεται επίσης με 35 βαθμούς στην 7η θέση.

Από την άλλη ο ΑΡΗΣ πανηγύρισε σπουδαία νίκη και ανέβηκε στους 46 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την ΠΑΦΟΣ F.C., παραμένοντας στην 4η θέση και διατηρεί ελπίδες ακόμη και για τον τίτλο.

Στην επόμενη (24η) αγωνιστική, η ΟΜΟΝΟΙΑ φιλοξενείται τη Δευτέρα (20/02, 19:00), στο ‘’Μακάρειο’’ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ο ΑΡΗΣ υποδέχεται το Σάββατο (16/02, 16:00), στο νέο γήπεδο Λεμεσού τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

 

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης: