Τώρα και με Master in High Performance Football ο Andre Schembri, Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σε ανάρτηση του πριν από λίγο στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο νυν Διευθυντής Ποδοσφαίρου του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που ήταν και ποδοσφαιριστής της ομάδας των Γαλάζιων αλλά και της Εθνικής Μάλτας André Schembri ενημερώνει για την απόκτηση του προπονητικού ακαδημαϊκού προσόντος Master in High Performance Football.

Ο κάτοχος αυτόυ του ακαδημαϊκου τίτλου μπορεί να προσφέρει τα ακόλουθα:

Να σχεδιάζει, να αξιολογεί και να αναπτύσσει προπονητικά προγράμματα λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορετικές δομές του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Να επιλέξει και να εφαρμόσει τις πιο κατάλληλες στρατηγικές, μεθόδους, τεχνικές και τεχνολογίες για τη βελτίωση των προπονητικών διαδικασιών στο ποδόσφαιρο υψηλών επιδόσεων.
Να αναλύσει και να βελτιστοποιήσει τις ικανότητες και τις δεξιότητες των παικτών στο στάδιο υψηλής απόδοσης.
Να κατανοήσουν, να συμβουλεύσουν και να διαχειριστούν την ατομική και ομαδική δυναμική σε ανταγωνιστικές ποδοσφαιρικές ομάδες.
Να λάβει ανατομικές, φυσιολογικές και φυσιοπαθολογικές γνώσεις σε σχέση με τη φυσική προετοιμασία του ανθρώπινου σώματος για ποδόσφαιρο υψηλών επιδόσεων.
Να γνωρίζει και να ερμηνεύει τις θεμελιώδεις αρχές και τις εκδηλώσεις της ανθρώπινης ψυχολογικής ανάπτυξης μέσω του ποδοσφαίρου.
Να γνωρίζει, να προβλέψει, να αξιολογήσει και να συνδέσει τους ιστορικούς, ψυχολογικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς παράγοντες που ευνοούν ή εμποδίζουν τη δυναμική σε μια επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου.
Να μεταδίδουν αξίες και συμπεριφορές που ευνοούν την άσκηση ποδοσφαίρου υψηλών επιδόσεων με υγιή τρόπο, καθώς και να επικοινωνούν αποτελεσματικά.

O έμπειρος πρώην ποδοσφαιριστής που πρόσφερε τόσα πολλά στην ομάδα της Λεμεσού, με την πολύ σημαντική ακαδημαϊκή του κατάρτιση σε υψηλό επίπεδο στην προπονητική, αναμένεται να προσφέρει ακόμα περισσότερα στην ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ αλλά και στον προπονητή Alexander Zorniger ως εκ της θέσεως του  Διευθυντή Ποδοσφαίρου.

Ευχόμαστε ακόμα πιο πολλές επιτυχίες στην καριέρα του αγαπητού χαρακτήρα των Κυπριακών γηπέδων, φίλο Andre Schembri.

Η ανάρτηση του Andre Schembri

Μαζί με τον φίλο Andre