ΜΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ

To πράσινο τραίνο της Λεμεσού ο ΑΡΗΣ καλά κρατεί, σταθερό στις ράγες του Πρωταθλήματος.

Τι και αν είχε τη μισή του ομάδα με Covid και τραυματισμούς, η ομάδα του Λιάσου Λουκά νίκησε τη Δόξα με 1-0 με καρφωτή κεφαλιά του Ιωσηφίδη στο 27’ λεπτό μετά από σέντρα του Ελευθερίου (ένα καθαρά Κυπριακής προέλευσης γκολ).

Με τη νίκη αυτή ο ΑΡΗΣ και σε συνδυασμό την ισοπαλία της ΑΕΚ στη Λευκωσία με την ΠΑΕΕΚ σκαρφάλωσε μόνος στην κορυφή του Πρωταθλήματος για πρώτη φορά στην Ιστορία του. Ο ΑΡΗΣ θα μείνει να απολαμβάνει την κορυφή μόνος μετά και το τέλος της 16ης αγωνιστικής ανεξαρτήτως του αποτελέσματος στο ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑΣ την Κυριακή.

Στο τέλος του αγώνα οι λίγοι αλλά πολύ εκδηλωτικοί οπαδοί της ‘’Ελαφρας Ταξιαρχίας’’ που δεν είναι πλέον ‘’Ελαφρα’’ έστησαν πανηγύρι μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και ”μαέστρο” τον Schildenfeld μπροστά από τη δυτική και βροντοφώναξαν ‘’ΑΡΗΣ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ’’

Όσοι ακόμα διερωτώνται μέχρι που θα πάει ο ΑΡΗΣ δεν έχουν αντιληφθεί ότι το ποδοσφαιρικό ‘’project’’ που λέγεται ΑΡΗΣ, σχεδιάστηκε άψογα και επαγγελματικά παραδίδοντας σεμινάριο ποδοσφαιρικού management σε ΟΛΟΥΣ τους τομείς.

Δείτε το video με τους πανηγυρισμούς ποδοσφαιριστών και οπαδών όπως το καταγράψαμε.