Οι ”Γαλάζιοι” που θέλουν απαραιτήτως το τρίποντο, δοκιμάζονται από τους ”Βυσσινή” στο Παραλίμνι

  • Καλησπέρα από το Κοινοτικό Γήπεδο Παραλιμνίου όπου σε λίγο η τοπική ομάδα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

 Οι ‘’βυσσινή’’ που έχουν στόχο την παραμονή στην Α’ Κατηγορία έδειξαν ότι είναι ένα ‘’σκληρό καρύδι’’. Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά είναι καθόλα έτοιμη να αντιμετωπίσει τους περσινούς Πρωταθλητές με πειθαρχία, πάθος και προσοχή καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα για να πετύχει την έκπληξη και να καρπωθεί το  υπέρ πολύτιμο τρίποντο για να ανέβει βαθμολογικά.

Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ η χρονιά δεν εξελίσσεται όπως την ανέμεναν. Οι περσινοί Πρωταθλητές βρίσκονται ήδη -14β. μακριά από την κορυφή που βρίσκεται από ψες ο ΑΠΟΕΛ και στο -12β. από την 2η θέση που βρίσκεται η ΠΑΦΟΣ F.C. και η ΑΕΚ (ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ με 2 αγώνες λιγότερους).  Ως εκ τούτου είναι εξαιρετικά σημαντικό το τρίποντο σήμερα αφού έχοντας ακόμα τον αγώνα με την ΑΕΛ που δεν ξεκίνησε ποτέ, η διαφορά μπορεί να ‘’ψαλιδιστεί’’ στους             -8β. και -6β. αντίστοιχα, κάτι που θα δώσει διαφορετική ώθηση για τους ‘’Γαλάζιους’’ ιδιαίτερα με τη νέα δυναμική που θα δημιουργηθεί με την μετακίνηση στο Νέο Γήπεδο Λεμεσού.

Ο προπονητής των ‘’Γαλάζιων’’ Κωνσταντίνος Μακρίδης μαζί με τους ποδοσφαιριστές του καλούνται σήμερα να παρουσιαστούν με το καλό τους πρόσωπο, να καταθέσουν πάθος στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχουν το πολυπόθητο τρίποντο.  Το έργο τους δεν θα είναι σίγουρα εύκολο κόντρα στην μαχητική Ένωση, όμως όλοι στο ‘’στρατόπεδο’’ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ θέλουν την νίκη διακαώς και πλέον με καλύτερη ψυχολογία να γυρίσουν σελίδα και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα για να κάνουν την αντεπίθεση τους.

Σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα κυρίαρχο ρόλο παίζουν το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντός αγωνιστικού χώρου. Αναμένουμε λοιπόν την προσέγγιση των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων στον αγώνα εντός του αγωνιστικού χώρου, αλλά και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Σατσιά και Μακρίδη.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: