Δηλώσεις του Εκ. Τύπου της Ένωσης Κωνσταντίνου Φάνου για τον σημερινό αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Σε δηλώσεις του για τον σημερινό αγώνα με τον Απόλλωνα, ο εκπρόσωπος τύπου της Ένωσης κωνσταντίνος Fάνου ανέφερε τα ακόλουθα:

Ο Vucenovic που συμπλήρωσε απαγορευτικό αριθμό καρτών θα είναι σήμερα στην αποστολή και θα εκτίσει την ποινή του με την ΑΕΛ. Είναι αμφίβολος ο Dreksa  και σίγουρα εκτός αποστολής οι Ρουσιάς, Χριστοφή και Mihajlovic.

Αναγνωρίζουν τις δυσκολίες του σημερινού αγώνα, αφού πέραν του γεγονότος ότι η Λεμεσιανή ομάδα είναι πάντοτε ένας μεγάλος και δύσκολος αντίπαλος αυτή την περίοδο λόγω των απωλειών που είχε στα τελευταία παιχνίδια θα έρθει να χτυπήσει τον αγώνα με πάθος, ως εκ τούτου στην Ένωση είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα συγκεντρωμένοι για να έχουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να ανέβουν βαθμολογικά.

Για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

Δήλωσε ότι είναι  ευχαριστημένοι τόσο για την γενική  αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας όσο και την συγκομιδή βαθμών αν και θα μπορούσα να έχουν περισσότερους αφού σε κάποια παιχνίδια έχασαν βαθμούς από κάποιες μικρές λεπτομέρειες  όπως για παράδειγμα με τον Ακρίτα και τη Δόξα.

Για την Βία στα γήπεδα:

Για το σοβαρό αυτό θέμα, ο κ. Φάνου δήλωσε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο οπαδικό αλλά αφορά ολόκληρη την κοινωνία και είναι κάτι που γενικά συμβαίνει στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα και θα πρέπει να το δούμε σφαιρικά και να μην το απομονώνουμε μόνο στο ποδόσφαιρο. Είναι προσβολή για όλους να γίνονται τέτοια πράγματα και πρέπει να βρεθούν λύσεις άμεσα από την Πολιτεία. Επιπρόσθετα δε ανέφερε ότι το πρόβλημα δεν θα λυθεί με την μη μετακίνηση εκτός έδρας οπαδών ομάδων, αλλά με κάθετες τομές και συνεργασία της πολιτείας και τους αρμόδιους φορείς, την ΚΟΠ αλλά και τα ίδια τα σωματεία.