Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ θα ταξιδεύσει στη γειτονική Χάιφα για να αντιμετωπίσει την Maccabi

Μετά την εντυπωσιακή παρουσία και το εκκωφαντικό 0-4 της Maccabi Haifa επί του Ολυμπιακού Πειραιώς, με γκολ των Chery Tjaronn στο 5’ λεπτό (0-1), Pierrot Frantzdy στο 61’ λεπτό (0-2), Pierrot Frantzdy στο 65’ λεπτό (0-3) και Abu Fani Mohammad στο 87’ λεπτό (0-4), πλέον οι Πρωταθλητές Κύπρου έμαθαν τον αντίπαλο τους στον Γ’ Προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι Γαλάζιοι θα ταξιδέψουν στην γειτονική Χάιφα του Ισραήλ για να αντιμετωπίσουν ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο που δεν σταματά το pressing και διαθέτει ένα πολύ δυνατό σύνολο.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στο στάδιο Sammy Ofer στη Χάιφα, χωρητικότητας 30780 θεατών την Τετάρτη 3 Αυγούστου στις 20:00 και ο επαναληπτικός στο ΓΣΠ την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 20:00. Οι Πρωταθλητές με βάση τον κανονισμό της UEFA δικαιούνται 3078 εισιτήρια.

Αναμένεται η ζήτηση να είναι μεγάλη και πολλοί οπαδοί της Λεμεσιανής ομάδας θα ακολουθήσουν την αποστολή και ενδεχομένως και ναυλωμένη πτήση. Η γειτονική πόλη που απέχει μόλις 275 χλμ από τη Λεμεσό ίσως να προσφέρεται για να επιστρατευτούν και flying dolphins ή Ferry Boats για να μεταφέρουν τις χιλιάδες των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα θέλουν να ταξιδεύσουν στην γειτονική χώρα. Σε μια πρόχειρη έρευνα μας τα αεροπορικά εισιτήρια για το γειτονικό Ισραήλ με budget airlines τις συγκεκριμένες μέρες (2-4 Αυγούστου) ξεκινούν τωρα από €350 με επιστροφή με απλή handbag.

Αναμένουμε λοιπόν με ενδιαφέρον την αναμέτρηση αλλά και τον τελικό αριθμό των οπαδών του ΑΠΟΛΛΩΝΑ που θα ταξιδεύσουν στην Χάιφα και με ποια μέσα.