Ο ΑΡΗΣ «διέλυσε» την ΑΕΚ με 4-0 και «φωνάζει» παρών για τον τίτλο

Το «Project ΑΡΗΣ» ολοένα και μεγαλώνει! Νίκησε και την ΑΕΚ στο «Αλφαμέγα» και την έπιασε στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Aleksey Shpilevsky με το καλημέρα έδειξε ότι ήθελε να κάνει κουμάντο στον αγώνα και τα κατάφεραν αφού άνοιξαν το σκορ πολύ νωρίς. Μόλις στο 10’ ο Κακόριν πέτυχε το 1-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Jose Luis Oltra, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά φαινόταν εντελώς ακίνδυνη για την εστία το Βανά.  Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στο Β’ ημίχρονο η εικόνα έγινε ακόμα πιο «καθαρή» αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» μπήκε ακόμα πιο απαιτητική στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας να καθαρίσει τον αγώνα και δεν επέτρεπε στην ομάδα της Λάρνακας να γίνει απειλητική. Φυσιολογικά ήλθε το 2-0 στο 65’ λεπτό με τον Γκομίς και κάπου εκεί φάνηκε ποια ομάδα θα έφευγε νικήτρια.

Η ΑΕΚ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και ΄δέχθηκε άλλα δύο γκολ. Το 3-0 πέτυχε ο Μπαμπίκα στο 74’ λεπτό και το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο  Μαγιαμπέλα  σκοράροντας το 4-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα

Ακολουθεί διακοπή, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής Κύπρου και έπειτα, την 3η αγωνιστική των play-off, ο ΑΡΗΣ φιλοξενείται τυπικά από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ στο «Άλφαμεγα» και η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ στην «Αρένα».