ΑΠΟΛΛΩΝ: Το «Τραίνο» του Bogdan Andone «παρέσυρε» και την ΟΜΟΝΟΙΑ

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού  όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πέτυχε 5η σερί νίκη με τον Bogdan Andone στον πάγκο της ομάδας. «Θύμα» τους αυτή τη φορά η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Οι «Γαλάζιοι» έδειξαν με το καλημέρα ότι ήθελαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και τα κατάφεραν. Όσο περνούσε ο χρόνος οι περσινοί Πρωταθλητές έβαζαν περισσότερη πίεση στα καρέ των «Πρασίνων» και κατάφεραν να προηγηθούν με 1-0 στο 14’ λεπτό με γκολ του Ekpolo που είναι το πρώτο του με την φανέλα του Θεού στο στήθος.

Η ΟΜΌΝΟΙΑ αντέδρασε σχεδόν άμεσα και ισοφάρισε σε 1-1 με γκολ του Shradi στο 18′ λεπτό .

Στη συνέχεια ο αγώνας είχε εναλλασσόμενη υπεροχή από τις δύο ομάδες. Εκεί που φαινόταν ότι το ημίχρονο θα έληγε με 1-1 , σε μια διεκδίκηση της μπάλας από τον Μαυρία στην περιοχή της ΟΜΌΝΟΙΑΣ ο Παπουλης ανέτρεψε τον Ελλαδίτη και ο Χρυσοβαλαντης Θεουλη σφύριξε αμέσως το πέναλτι. Ο Πίττας ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε πετυχαίνοντας το 2-1. Το 2-1ηταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να γίνει απειλητική όμως ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και δεν επέτρεπε στους επιθετικούς των «Πρασίνων» να απειλήσουν την εστία του Jovanovic.

Αντιθέτως φαινόταν ότι αν μια ομάδα θα επιτύχαινε γκολ θα ήταν ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ και τελικά τα κατάφερε με τον “Habibi” Amr Warda να σημειώνει το 3-1 στο 84’ λεπτό και το γήπεδο σείστηκε κυριολεκτικά από τους πανηγυρισμούς των χιλιάδων Φυγάδων.

Ο αγώνας κύλησε στον ρυθμό που βόλευε τους “Γαλάζιους”  και το 3-1ήταν  και το τελικό αποτέλεσμα.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι “Γαλάζιοι” της Λεμεσού ανέβηκαν στους 50 βαθμούς και μείωσαν τη διαφορά από την 3η και 4η θέση στους -4β και -2β αντίστοιχα και θα επιδιώξουν να κερδίσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, ανατρέποντας τα εις βάρος τους βαθμολογικά δεδομένα.