ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα αγώνα όπου το «τραίνο» του Bogdan Andone θέλει 5η σερί νίκη

Καλησπέρα από το νέο γήπεδο Λεμεσού σε μια βροχερή μέρα, όπου σε λίγο θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να φιλοξενεί την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα αγώνα όπου οι γηπεδούχοι θέλουν απαραιτήτως το τρίποντο για να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι περσινοί Πρωταθλητές είχαν μία πολύ άσχημη χρονιά και έχοντας πλέον αποκλειστεί από το Κύπελλο, δεν έχουν άλλη επιλογή εξόδου στην Ευρώπη παρά μόνο μέσω Πρωταθλήματος. Για να πετύχουν αυτό το πολύ δύσκολο ομολογουμένως εγχείρημα θα πρέπει πρώτα να αρχίσουν να καλύπτουν τη διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω. Οι  ‘’Γαλάζιοι’’ άλλαξαν αγωνιστικό πρόσωπο τον τελευταίο μήνα αφού με τον Bogdan Andone στον πάγκο της ομάδας μετρούν 4 σερί νίκες και ευελπιστούν ότι ο στόχος της Ευρώπης αν και φαντάζει δύσκολος δεν είναι παντελώς ανέφικτος.

Με τα μέχρι στιγμής βαθμολογικά δεδομένα (-7β. από την 3η θέση που δίνει απευθείας Ευρωπαϊκό εισιτήριο και -5β. από την 4η θέση που δίνει Ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό προϋποθέσεις), αλλά και την πολύ καλή εικόνα που βγάζει ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ τον τελευταίο μήνα, με νέα νίκη σήμερα θα μειώσει στους -4β. και -2β. από την 3η και 4η θέση αντίστοιχα, και θα προσπαθήσει στη συνέχεια να μπει σε τροχιά Ευρώπης. Οι ποδοσφαιριστές του Bogdan Andone είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για να φθάσουν στη 5η σερί νίκη. Συμπαραστάτες στη προσπάθεια αυτή είναι οι 7500 (sold out) Φυγάδες που έχουν στήσεις ήδη μία φανταστική ατμόσφαιρα στις κερκίδες του νέου γηπέδου της Λεμεσού.

 

Η ομάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που αγωνίζεται για πρώτη φορά στο νέο γήπεδο Λεμεσού έχει τα δικά της κίνητρα για να διεκδικήσει το τρίποντο. Βαθμολογικά βρίσκεται ήδη σε μεγάλη απόσταση από Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Πρωταθλήματος, όμως η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή διεκδικεί το Ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω Κυπέλλου αφού βρίσκεται στα ημιτελικά του θεσμού. Οι «Πράσινοι» θέλουν να κρατηθούν σε υψηλές εντάσεις για να είναι έτοιμοι να μπουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και αγωνιστική κατάσταση στα ημιτελικά κόντρα στην ΠΑΦΟΣ F.C. γι αυτό και θα αγωνιστούν με πάθος για το τρίποντο, τερματίζοντας και το σερί νικών των «Γαλάζιων»

Σε τέτοιους αγώνες ντέρμπι οι τακτικές και τα ονόματα βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα και κυρίαρχο ρόλο παίζουν το καθαρό μυαλό, το πάθος αλλά και η θέληση που θα ‘’βγάλουν’’ οι μονομάχοι εντός αγωνιστικού χώρου.

Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα ανταποκριθούν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων  εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και τις κινήσεις τακτικής των δύο προπονητών Bogdan Adone και Σωφρόνη Αυγουστή.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-αδες και τους αναπληρωματικούς: