ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ΑΠΟΛΛΩΝ: “Έφτασε η στιγμή να υπενθυμίσουμε μια και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ σε όλους αυτούς που νομίζουν πως κάνουν κουμάντο”

Προειδοποίηση από την Θύρα 1 με αφορμή την κακή πορεία της ομάδας και τη νέα ήττα. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Απόλλων 1982 σε ανακοίνωσή του αναφέρει:
“Αδέλφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,
Πριν κρίνει οποιοσδήποτε την ανακοίνωση ως ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ λειτουργούμε σαν προστάτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και όχι εχθροί.
Για όσους δεν γνωρίζουν προειδοποιήσαμε μια φορά τους παίχτες πως το έμβλημα που φοράνε στο στήθος είναι ατέλειωτοι αγώνες,ιδρώτας εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου αλλα απ´οτι φαίνεται δεν κατάλαβαν ούτε λέξη.
Λοιπόν εφτασέ η στιγμή να υπενθυμίσουμε μια και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ σε όλους αυτούς που νομίζουν πως κάνουν κουμάντο και παίζουν τα παιχνίδια τους νομίζοντας ότι είμαστε άνθρωποι με μηδέν νοημοσύνη οτι με την αγάπη μας ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.
Κύριοι μετά απο μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος καταφέρατε σε χρόνο ρεκόρ να τα γκρεμίσετε ΟΛΑ.
Χωρίς πολλά πολλά έχετε λίγες μέρες αφου τελειώσει η μεταγραφική περιόδος να μαζέψετε αυτην την τραγωδιά την οποια προκαλέσατε και να σώσετε ότι σώζεται.
Σε περίπτωση που δεν διορθωθεί η κατάσταση αυτή υποσχόμαστε θα μας βρείτε μπροστά σας.
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΜΑΣ
ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ”