Τεράστια νίκη του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας επί της ‘’χλωμής’’ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ

‘’Ενός κακού μύρια έπονται’’! Αυτό ακριβώς φαίνεται να συμβαίνει με την ΑΝΟΡΘΩΣΗ αφού έχασε από την ουραγό της βαθμολογίας ομάδα του ΑΚΡΙΤΑ Χλώρακας.  

Η ομάδα της Χλώρακας νίκησε με 1-0 την ομάδα της Αμμοχώστου στο «Στέλιος Κυριακίδης», για την 17η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, παίρνοντας βαθμολογική ανάσα και ταυτοχρόνως έβαλε σε περισσότερες σκέψεις την ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά που πέρασε το τελευταίο διάστημα, η «Κυρία» ηττήθηκε και από την ουραγό της βαθμολογίας και πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, πέφτοντας ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία.

Τεράστιο το τρίποντο για την ομάδα της Χλώρακας και στο ντεμπούτο του Μπρούνο Ακράποβιτς στον πάγκο, αφού ξέφυγε από την τελευταία θέση και ελπίζει σε παραμονή στην Α’ κατηγορία.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λόπες στο 87’ λεπτό, με πλασέ εκτός περιοχής, μετά από ολέθρια αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενουμένων.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας ανέβηκε στην 13η θέση με 10 βαθμούς και την επόμενη (18η) αγωνιστική φιλοξενείται τη Δευτέρα (9/1, 19:00) από τον ΑΡΗ στο νέο γήπεδο Λεμεσού.

Από την άλλη, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ με την ήττα αυτή παρέμεινε στην 9η θέση με 18 βαθμούς και στο -10 πλέον από την πρώτη εξάδα, ενώ το ερχόμενο Σάββατο (7/1, 19:00) υποδέχεται την ΑΕΚ σε κεκλεισμένων των θυρών αγώνα ένεκα της τιμωρίας της στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».