Τεράστια νίκη του ΑΡΗ επί του ΑΠΟΕΛ (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου ο ΑΡΗΣ πέτυχε τεράστιο νίκη επί του ΑΠΟΕΛ με 2-1 μειώνοντας την διαφορά από τους ”Γαλαζοκίτρινους” στο -3. Πλέον ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται στην κορυφή με 63β. με 2ο τον ΑΡΗ με 60β. και 3η την ΑΕΚ με 59β.  

Στις αρχές του Α’ ημιχρονου οι δύο ομάδες προσπάθησαν να βρουν τα πατήματα τους και μέχρι το πρώτο 20λεπτο δεν δημιούργησαν οποιαδήποτε επικίνδυνη ευκαιρία.

Στην πρώτη επικίνδυνη ευκαιρία του ο Άρης κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 στο 24′ λεπτό με γκολ του Gomis σε ασίστ του Nikolic.

Στη συνέχεια η “Ελαφρά Ταξιαρχία” στο 26′ και 28′ λεπτό βρήκε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ όμως και τις δύο φορές ο Belec είπε οχι.

Στο 32′ λεπτό ο Άρης κατάφερε να αξιοποιήσει την υπεροχή του πετυχαίνοντας το 2-0 με γκολ του Mayambela δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα της Λεμεσού.

Δεν έφτανε που έμεινε πίσω στο σκορ με δύο γκολ διαφορά ο ΑΠΟΕΛ βρέθηκε και με παίκτη λιγότερο από το 42′ σε αποβολή του Petrovic αφού ανέκοψε τον Sawo που έβγαινε μόνος.

Το 2-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου ο Άρης κρατούσε τον ρυθμο του αγώνα στα μέτρα του και ο ΑΠΟΕΛ έστω και με 10 έδειχνε διάθεση για να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Ένα γκολ που ήλθε στο 63′ λεπτό με τον Kvilitalia αφού βγήκε τετ α τετ με τον Vana μετά από λάθος γύρισμα του Nikolic που έβγαλε τον σκόρερ μόνο.

Μετά το 2-1 ο Άρης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ που έριξε τις δυνάμεις του στο επιθετικό κομμάτι στην προσπάθεια του να ισοφαρίσει.

Ο χρόνος κυλούσε υπέρ του Άρη και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Αρη μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι κορυφής με 2-1.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: