Τεράστιο διπλό η ΠΑΦΟΣ F.C. επί του καλύτερου της ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου η ΠΑΦΟΣ F.C. πέτυχε μία τεράστιας σημασίας νίκη επί του ΑΠΟΛΛΩΝΑ με 0-1.

Οι «Γαλάζιοι» έδειξαν με το καλημέρα ότι ήθελαν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα και τα κατάφεραν. Όσο περνούσε ο χρόνος οι περσινοί Πρωταθλητές έβαζαν περισσότερη πίεση στα καρέ της Παφίτικης ομάδας και είχαν την ευκαιρία να προηγηθούν όμως το απευθείας κόρνερ του Donyoh έδιωξε ενστικτωδώς ο Ivusic στη γραμμή.

Η ΠΑΦΟΣ F.C.  αντέδρασε στην έντονη πίεση των γηπεδούχων και προηγήθηκε με 0-1 με γκολ του Abdurahimi στο 25′ λεπτο.  Με την πάροδο του χρόνου στο Α’ ημίχρονο ο αγώνας είχε εναλλασσόμενη υπεροχή από τις δύο ομάδες χωρίς όμως την μεγάλη φάση για γκολ.  Το 0-1 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου η ομάδα του Bogdan Antone μπήκε πολύ δυνατά με στόχο την γρήγορη ισοφάριση κάτι που παρολίγον να πετύχει σε κοντινό σουτ του Donyoh στο 52′ λεπτό. Στο 61′ λεπτό ο διαιτητής του αγώνα εξάντλησε την αυστηρότητα του και απέβαλε τον προπονητή του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Bogdan Antone για διαμαρτυρία.   Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έλεγχε πλήρως τον ρυθμό του αγώνα και το γήπεδο κατηφόρισε κυριολεκτικά μετά και την αποβολή του Kane με 2η κίτρινη στο 71′ λεπτό.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έγινε κυρίαρχος του αγώνα όμως ο χρόνος περνούσε και το γκολ δεν ερχόταν. Η ΠΑΦΟΣ F. C. κρατούσε με νύχια και δόντια αυτό το υπέρ πολύτιμο 0-1 που έμεινε μέχρι τέλους βρίσκοντας τους Παφιτες να πανηγυρίζουν έξαλλα ένα τεράστιο διπλό σε μια καυτή έδρα.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα:

Τα στατιστικά του αγώνα: