Τεράστιο διπλό με μπόλικο άγχος ο ΑΡΗΣ, αφού με πέναλτι στο 90’+6’ νίκησε την μαχητική ΕΝΠ

Κυριολεκτικά με στα….”χασομέρια” του αγώνα με πέναλτι ο ΑΡΗΣ πήρε υπέρ πολύτιμο τρίποντο κόντρα στην μαχητική ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ.

Το Α’  ημίχρονο ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν εναλλασσόμενη κατοχή, όμως ούτε οι ‘’Πράσινοι’’ ούτε οι ‘’Βυσσινή’’ δημιούργησαν κάποια κλασσική ευκαιρία.

Η εικόνα άλλαξε στο Β’ ημίχρονο, όπου έγιναν φάσεις στις δύο εστίες. Όμως καμιά ομάδα δεν κατάφερε να επιτύχει κάποιο γκολ και ο αγώνας φαινόταν ότι θα έληγε με το ισόπαλο 0-0.

Το χρονόμετρο έδειχνε το 4’ λεπτό των καθυστερήσεων και ο Μπαμπίκα ανατράπηκε εντός της μεγάλης περιοχής και αφού εξετάστηκε και από το VAR δόθηκε πέναλτι υπέρ του ΑΡΗ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Γκομίς, στο 90’ + 6’ λεπτό επιτυγχάνοντας το πολύτιμο 0-1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Παραλιμνίου παρέμεινε στην 11η θέση με 11 βαθμούς και η ομάδα της Λεμεσού στην 4η θέση φτάνοντας τους 40 βαθμούς, ενώ ταυτόχρονα μείωσε την διαφορά από την τρίτη θέση στους -5 βαθμούς.

Στην επόμενη (22η) αγωνιστική, η ΕΝΩΣΗ ΝΕΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ φιλοξενείται το Σάββατο (04/02, 15:00), στο ΓΣΠ από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ σε ένα αγώνα ‘’ο θάνατος σου η ζωή μου’’ και ο ΑΡΗΣ υποδέχεται τη Δευτέρα (06/02, 19:00), στο νέο γήπεδο Λεμεσού την ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς.