Η ΑΕΛ άλλαξε πρόσωπο με τον Janevski και προχωρά από νίκη σε νίκη

Από νίκη σε νίκη η ΑΕΛ μετά που ανέλαβε τα ηνία των αποδυτηρίων ο Čedomir Janevski. Η  ανοδική της πορεία συνεχίστηκε  το βράδυ της Παρασκευής η οποία πέρασε φορτσάτη από το «Στέλιος Κυριακίδης», επικρατώντας 0-3 του Ακρίτα Χλώρακας στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι ‘’Λέοντες’’ είχαν  μια εξαιρετική παρουσία, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, όπου μπορούσαν να σκόραραν  περισσότερα γκολ. Πέτυχαν μόνο ένα στο 30’ λεπτό με τον Tshibola Aaron με το  0-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Το 0-2 πέτυχε στο 79’ λεπτό ο Berahino Saido  και το 0-3 στο 90’+6’ ο Ανδρέας Μακρής. Το 0-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι «Γαλαζοκίτρινοι» απέδειξαν ξανά ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τον Τσέντομιρ Γιανέβσκι να έχει μεταμορφώσει όλη την ομάδα από τη μέρα που ανέλαβε και πλέον μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

Πλέον στην ΑΕΛ κοιτάζουν τη συνέχεια η οποία περιλαμβάνει την πρωτοπόρο Πάφο (6/11, 19:00) στο Τσίρειο, για την 10η αγωνιστική, περιμένοντας παράλληλα και τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής για να δει που θα βρίσκεται στη βαθμολογία.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: