Τεράστιο διπλό του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και “μυρίζει” για τα καλά Ευρώπη

Τέλος αγώνα στο ΓΣΠ όπου ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε ένα τεράστιο τρίποντο στο ΓΣΠ αφού νίκησε την ΟΜΟΝΟΙΑ με 1-2 και παρέμεινε ολοζώντανος στη διεκδίκηση ενός Ευρωπαϊκού εισιτηρίου.  

Ο αγώνας ξεκίνησε ισορροπιμενος χωρίς κάποια ομαδα να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Δεν δημιουργήθηκαν σοβαρές ευκαιρίες για γκολ και ενώ όλα έδειχναν ότι το Α’ ημίχρονο θα έληγε με 0-0 στην πρώτη φορά που πιάστηκε χωρίς ισορροπία η άμυνα του ΑΠΌΛΛΩΝΑ η ΟΜΌΝΟΙΑ κατάφερε να προηγηθεί με 1-0 χάρις σε γκολ του Κακουλλη που βρέθηκε μόνος με τον Jovanovic.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου  οι «Γαλάζιοι» άρχισαν να ανεβάζουν στροφές και δημιουργούσαν προϋποθέσεις για να απειλήσουν την εστία των «Πρασίνων» και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 1-1 με πλασέ του Warda στο 57′ λεπτό.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ πήρε τα πάνω του και έβαζε περισσότερη πίεση με στόχο να πετύχει δεύτερο γκολ. Η πίεση έφερε αποτέλεσμα και ο Πίττας  με έξυπνο γυριστο σουτ πέτυχε το 1-2 στο 81′ λεπτό και το ΓΣΠ πήρε κυριολεκτικά φωτιά από τους εκστασιασμένος Φυγάδες.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ συνέχισε να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα και δεν επέτρεπε στους επιθετικούς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να απειλήσουν την εστία του Jovanovic.

Το 1-2 υπέρ του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ήταν το τελικό αποτέλεσμα δίνοντας ένα τεράστιο διπλό στην ομάδα της Λεμεσού.

Με το αποτέλεσμα αυτό ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ανέβηκε στους 59β. ισόβαθμος με την ΠΑΦΟΣ F.C. και μείωσε τη διαφορά από τη 2η θέση που βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ στους -6β. και στους -3β. από την 3η θέση που βρίσκεται η ΑΕΚ και διατηρεί ολοζώντανες τις ελπίδες για Ευρωπαϊκό εισιτήριο, κάτι που πριν από 3 μήνες φάνταζε ακατόρθωτο.