Αιωνία σου η μνήμη αγνέ Απολλωνίστα Χαμπή Ευριπίδου, θα μας λείπεις! (φωτο-video)

Από σήμερα το πρωί ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ έγινε φτωχότερος. Έφυγε για την επουράνια ζωή ο πιο αγνός και ανιδιοτελής ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ της ιστορίας των ‘’Γαλάζιων’’ ο ακούραστος ΧΑΜΠΗΣ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ.

Ο πολυαγαπημένος από όλους ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΜΠΗΣ ήταν ο φροντιστής του ΑΠΟΛΛΩΝΑ από τα τέλη της δεκαετίας του ’70. Όσοι είχαμε την τιμή και τη χαρά να τον γνωρίσουμε από κοντά δεν μπορούμε παρά να επιβεβαιώσουμε το πόσο αγνός ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ ήταν και πόσο αγαπητός και ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ήταν, πάντα ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΟΣ, ΦΙΛΙΚΟΣ και ένας ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΣ στρατιώτης, για την μεγάλη του ΑΓΑΠΗ τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ.

Αγαπημένε μας ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΧΑΜΠΗ ΕΥΡΙΠΙΔΟΥ να πας στο καλό εκεί στην αιώνια ζωή. ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ φίλε αγνέ ΑΝΘΡΩΠΕ ΧΑΜΠΗ.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ και δείτε επίσης το συγκινητικό video αφιέρωμα:

“”Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού θρηνεί.

Ο θρυλικός Χαμπής Ευριπίδου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Πέμπτης (12/01/2023) σε ηλικία 78 ετών.

Ο «αιώνιος» φροντιστής του Απόλλωνα Λεμεσού έζησε μια γεμάτη ζωή με προσωπική ευτυχία δημιουργώντας μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια.

Ωστόσο, πέρα από την οικογένειά του, ο Χαμπής είχε ακόμη ένα σπίτι για το οποίο ήταν περήφανος. Τον Απόλλωνα τον οποίο υπηρέτησε κοντά στον μισό αιώνα, από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70.

Αρχικά ξεκίνησε εθελοντικά για δυο-τρία χρόνια και στη συνέχεια ανέλαβε το πόστο του φροντιστή, μια θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα.

Στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων ο Χαμπής Ευριπίδου βίωσε όλες τις ιστορικές επιτυχίες του συλλόγου αποτελώντας μέρος τους και ο ίδιος.

Πανηγύρισε όλους τους τίτλους και τα τρόπαια του Απόλλωνα εκτός των δύο πρώτων κυπέλλων της ομάδας μας των περιόδων 1965-1966 και 1966-1967.

Ο πιο πιστός στρατιώτης του Απόλλωνα έφυγε για το μεγάλο ταξίδι και η οικογένεια του συλλόγου μας από σήμερα είναι πιο φτωχή.

Η μνήμη σου θα μείνει άσβεστη για πάντα.

Καλό Παράδεισο κ. Χαμπή.”