ΑΡΗΣ: Τεράστια νίκη επί της ΟΜOΝΟΙΑΣ και περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα στο ίδιο γηπεδο

  • Τέλος αγώνα στο «αλφαμέγα» με τον ΑΡΗ να παίρνει τεράστια νίκη κόντρα στην πολύ καλή ΟΜΟΝΟΙΑ με 1-0 και περιμένει το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ για να μάθει αν αύριο θα στεφθεί Πρωταθλητής για πρωτη φορά στην 92χρονη ιστορία του.

Το Α ημίχρονο άρχισε με την ομάδα της Λεμεσού να μπαίνει δυνατά θέλοντας να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να φέρει τον αγώνα στα μέτρα της. Σταδιακά η ΟΜΟΝΟΙΑ ισορρόπησε τον αγώνα και δημιούργησε δύο προϋποθέσεις για να πετύχει κάποιο γκολ, χωρίς όμως να είναι δημιουργικοί στην τελική πάσα.

Ο ΑΡΗΣ ανέβασε στροφές, έβαλε πίεση και στο 30′ λεπτό ο Gomis ανατράπηκε από τον Miltetic και ο Μενέλαος Αντωνίου έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο ίδιος ο παθών και πέτυχε το 1-0 στο 31′ λεπτό.

Το 1-0 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β ημιχρόνου οι δύο ομάδες ήταν ισοδύναμες. Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ για να “κλειδώσει” τη νίκη, η δε ΟΜΟΝΟΙΑ σχετικά πιο επικίνδυνη στις ευκαιρίες που βρήκε προσπάθησε για το γκολ της ισοφάρισης, όμως ο Βάνα Άλβες όταν χρειάστηκε να επέμβει έδειξε γιατί αναδείχθηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας.

Το  1-0 έμεινε ως τελικό αποτέλεσμα με τους οπαδούς του ΑΡΗ μαζί με τους ποδοσφαιριστές τους να πανηγυρίζουν έξαλλα.

Όλοι αναμένουμε το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΠΟΕΛ για να μάθουμε αν η “Ελαφρά Ταξιαρχία” θα αναδειχθεί Πρωταθλήτρια η αν θα έχουμε τελικό Πρωταθλήματος την ερχόμενη βδομάδα.