Καρμιώτισσα και ΑΡΗΣ έμειναν στο 0-0. Το αποτέλεσμα ικανοποιεί περισσότερο την ομάδα των Πολεμιδιών

Στον τελευταίο αγώνα της 17ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών και ο ΑΡΗΣ έμειναν στην λευκή ισοπαλία και πήραν από ένα βαθμό.

Αυτή είναι η 4η συνεχόμενη ισοπαλία για τους πράσινους της Λεμεσού και με τον βαθμό έφτασαν τους 33.                                  Άνοιξαν οι διαφορές από τις πρώτες θέσεις καθώς ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ που είναι στην κορυφή, έχουν 40 βαθμούς.

Επιπρόσθετα η απόσταση του ΑΡΗ απο ΟΜΟΝΟΙΑ και ΑΠΟΛΛΩΝ είναι τωρα 5 βαθμούς και θα έλεγε κανείς ότι απειλείται ακόμη και η 4η θεση αν δεν υπάρχει αγωνιστική ανακαψη στους επόμενους αγώνες.

Από την άλλη, η ομάδα των Πολεμιδιών έφτασε τους 19 βαθμούς, ξεπέρασε την Ανόρθωση και απομακρύνεται από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμε ότι η Καρμιώτισσα είχε 2 δοκάρια και ο ΑΡΗΣ 1, επιπρόσθετα πέναλτι που καταλογίστηκε υπερ του ΑΡΗ, ακυρώθηκε από τον διαιτητή μετα από on field review στο VAR.

Δυσάρεστο γεγονός στον αγώνα ο σοβαρός τραυματισμός στον ώμο του Ben Sallam Samir στο 37′ λεπτό και η μεταφορά του για περαιτέρω εξετάσεις σε ιατρικό κέντρο με ασθενοφόρο: