Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΛΛΩΝ δοκιμάζεται στο Μακαρειο από την ΠΑΕΕΚ

  • Καλησπέρα από το αρχαιολογικό ‘’Μακάρειο’’ Στάδιο με λιγο κρύο, όπου σε λίγο θα έχουμε ένα πολύ ενδιαφέρον αγωνα. Η ΠΑΕΕΚ που βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας με 13β. αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας με 44β. ΑΠΟΛΛΩΝ. 

 

Η ομάδα του Alexander Zorniger έρχεται στη Λευκωσία με κεκτημένη ταχύτητα μετά και τις 6 διαδοχικές νίκες (5 για το Πρωτάθλημα και 1 για το Κύπελλο) και θέλουν απαραιτήτως και αυτό το τρίποντο. Οι Γαλάζιοι γνωρίζουν ότι η ομάδα της ΠΑΕΕΚ διαθέτει πολύ καλό σύνολο και προσπαθούν να μαζέψουν βαθμούς για να παλέψουν την παραμονή τους στην Α’ κατηγορία, γι’αυτό οι “Γαλαζιοι” πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι με πάθος και αγωνιστικότητα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα για να περάσουν νικηφόρα από τη Λευκωσία και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά σε 11β. από τον 2ο ΑΠΟΕΛ και 3η ΑΕΚ.

Από την άλλη ομάδα του Μακη Σεργιδη που προέρχεται από 3 συνεχόμενες ήττες κατεβαίνει αποφασισμένη με μοναδικό στόχο το βαθμολογικό κέρδος στην προσπάθεια της να πλησιάσει την Δοξα και τον Ολυμπιακο. Η προσφυγική ομαδα της Κερύνειας εδειξε οτι καθε αλλο απο εύκολος αντίπαλος ειναι αφου αντιμετωπίζει μεγάλους αντιπάλους στα ισα κάνοντας ζημια.

Αναμένουμε λοιπόν ένα ενδιαφέρον αγώνα από τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όσο και εκτός με τις κινήσεις τακτικής των Σεργιδη και Zorniger.

Δειτε τις 11-αδες και τους αναπληρωματικούς στο φύλλο αγώνος: