Πήρε φόρα ο ΑΠΟΕΛ και δεν σταματά, αφού νίκησε και την ΑΝΟΡΘΩΣΗ με 1-0 στο ΓΣΠ

Η ξέφρενη πορεία για τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζεται.

Πετυχαίνοντας την ένατη σερί νίκη τους, οι «Γαλαζοκίτρινοι» συνέχισαν την πορεία τους με στόχο την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς επικράτησε στο ΓΣΠ με 1-0 της Ανόρθωσης στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Το γκολ για τον ΑΠΟΕΛ ήρθε με αυτογκόλ του Χαρογιάν στο 29’ λεπτό.

 

Στο Α’ ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος από τους φιλοξενούμενους, δημιουργώντας κινδύνους στην εστία του Λόρια, ευτυχώντας να ανοίξει το σκορ σε μια από τις ευκαιρίες που έφτιαξε. Από την άλλη, η Ανόρθωση επιθετικά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μπέλετς ο οποίος είχε ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο. Στο Β’ ημίχρονο, η Ανόρθωση ανέβηκε και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, με τον ΑΠΟΕΛ να αρκείται σε πιο παθητικό ρόλο.

Με τη νίκη αυτή ο ΑΠΟΕΛ έφτασε τους 36β. και παρέμεινε μόνος στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη, η ομάδα του Τσίσκο Μουνιόθ παρέμεινε στους 18β. και εκτός εξάδας. Για την ερχόμενη, 16η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, ο ΑΠΟΕΛ θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη (22/12 – 19:00) στο νέο γήπεδο Λεμεσού. Με τη σειρά της, η ομάδα της Αμμοχώστου θα φιλοξενήσει στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την Καρμιώτισσα (23/12 – 19:00).

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: