ΠΑΦΟΣ F.C. είναι και ότι θέλει κάνει, μόνη και αήττητη στην κορυφή!!

Τρελάινονται όλοι στη Πάφο με την φανταστική πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας της πόλης. 

Οι «Παφίτες» επικράτησαν με το εμφατικό 3-0 εναντίον της Ομόνοια, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος και παρέμειναν στην κορυφή αήττητοι.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ, ήταν καλύτερο στο περισσότερο μέρος και έχοντας τόσο τον έλεγχο του ρυθμού, όσο και τις κατοχής κατάφερε να προηγηθεί στο 26′ λεπτό, με τον Σεμέδο.

Το «Τριφύλλι» δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και δυσκολευόταν μεσοεπιθετικά, καθώς δεν έβρισκε κενούς χώρους, για να απειλήσει τους γηπεδούχους, ενώ σημαντικοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Μπρούνο και ο Λοΐζου δεν είχαν καταφέρει, να μπουν στο παιχνίδι και να βοηθήσουν την ομάδα.

Στο Β’ ημίχρονο, ο ρυθμός ήταν πιό αργός, όμως οι «Πράσινοι» δεν κατάφεραν και πάλι να γίνουν επικίνδυνοι, με τους “Παφίτες” να καθαρίζουν τον αγώνα, σχετικά εύκολα.

Το 2-0 έκανε με πέναλτι ο Βαλακάρι στο 60′ λεπτό,  ενώ το τελικό σκορ 3-0 διαμόρφωσε, με δεύτερο προσωπικό του γκολ, ο Σεμέδο στο 64′ λεπτό.

Μελανό σημείο του αγώνα για την Πάφο, ήταν ο τραυματισμός και η αναγκαστική αποχώρηση του Ζάιρο στο 34′ λεπτό, με τους «Γαλάζιους» να αναμένουν τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, για να δουν το μέγεθος του προβλήματος.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Χένινγκ Μπέργκ παρέμεινε στην κορυφή, φτάνοντας τους 20 βαθμούς και το «Τριφύλλι» έπεσε στην 8η θέση με 9 βαθμούς.

Δείτε video με τα στιγμιότυπα του αγώνα: