Στάθηκε πολύ καλά η ΑΕΚ όμως έχασε από την West Ham

Η ΑΕΚ στον ιστορικό πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League στάθηκε πολύ καλά κόντρα στην West Ham, ομάδα της Premier League, όμως έχασε με 0-2 με δύο γκολ που σημειώθηκαν στα τελευταία 10’ λεπτά του Α’ ημιχρόνου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους Λαρνακείς να πατάνε καλά στον αγωνιστικό χώρο και να μην επιτρέπουν στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν, ενώ ταυτόχρονα είχαν κάποιες καλές στιγμές.

Τα «σφυριά» δυσκολεύτηκαν να βρουν ρυθμό και να μπουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή της Κυπριακής ομάδας, όμως δύο φάσεις ήταν αρκετές για να δείξουν την ποιότητα τους, με τον Αντόνιο να σκοράρει και τα δύο γκολ το 0-1 στο 36′ λεπτό και το 0-2 στο 45+1′ λεπτό.

Το 0-2 ήταν το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου η ομάδα του Jose Luis Oltra  έγινε πιο επιθετική προσπαθώντας να βρει το γκολ, που θα έβαζε ξανά την ομάδα στον αγώνα για κάτι θετικό. Η πίεση ήταν πιο έντονη μετά το 65’ λεπτό, αλλά η Λονδρέζικη ομάδα διαχειρίστηκε καλά την πίεση της ΑΕΚ. Μάλιστα στο 75’ λεπτό η Κυπριακή ομάδα ενδεχομένως να δικαιούτο ένα πέναλτι αφού η μπάλα φάνηκε να κτυπά και στα δύο χέρια του Downes όμως το VAR έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση.

Το 0-2 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την επόμενη Πέμπτη (16/03, 22:00) στο Λονδίνο.