ΑΠΟΛΛΩΝ: Με τον Κωνσταντίνο Μακρίδη στον πάγκο θέλει μόνο νίκη για ένα νέο ξεκίνημα

SeeΚαλησπέρα από το γερασμένο Τσίρειο Στάδιο όπου σε λίγο θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΚΡΙΤΑΣ Χλώρακας. Με βάση τα όσα είπε ο Πρόεδρος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην πρόσφατη Δημοσιογραφική Διάσκεψη, αυτό πιθανότατα να είναι το τελευταίο παιγνίδι των ‘’Γαλάζιων’’ στο Τσίρειο. Αυτό πιστεύαμε και στον τελευταίο αγώνα του περσινού Πρωταθλήματος μεταξύ ΑΠΟΛΛΩΝΑ – ΑΕΚ όμως αυτό δεν έγινε.

 Ας ευχηθούμε ότι όντως θα είναι ο τελευταίος αγώνας και η αναμονή χρόνων για διεξαγωγή αγώνων σε ένα νέο και μοντέρνο στάδιο στη Λεμεσό θα γίνει πραγματικότητα με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

 Θυμίζουμε ότι η ιστοσελίδα μας πρόβλεψε ότι ο πρώτος αγώνας στο νέο στολίδι της Λεμεσού θα γίνει στις 4 Δεκεμβρίου με το μεγάλο ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ –ΑΕΛ (Δείτε το άρθρο εδώ).  

 Στον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μετά τα 4 τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα (Πρώτα ήλθε η ήττα από τους συμπολίτες του ΑΡΗ με 0-3, μετά η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό με 1-1 η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ με 0-1 και την περασμένη Δευτέρα η ισοπαλία 1-1 με την Καρμιώτισσα), τα σύννεφα πύκνωσαν πάνω από το Κολόσσι, η μουρμούρα μεγάλωσε και αναπόφευκτα όλα αυτά έφεραν σημαντικές αλλαγές. Πρώτα η αποχώρηση του Πέτρου Κονναφή, μετά η λύση συνεργασίας με τον David Catala και η Δημοσιογραφική Διάσκεψη του Προέδρου Νίκου Κίρζη ο οποίος μίλησε για όλα και ανακοίνωσε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μέχρι τέλους της σαιζόν από τον Κωνσταντίνο Μακρίδη.

Ο νέος προπονητής των ‘’Γαλάζιων’’ μαζί με τους ποδοσφαιριστές του καλούνται σήμερα να κάνουν το αυτονόητο κερδίζοντας την ουραγό ομάδα του Πρωταθλήματος και πλέον με καλύτερη ψυχολογία και εκμεταλλευόμενοι την διακοπή του Πρωταθλήματος, να δουλέψουν μαζί το σύστημα αγωνιστικής συμπεριφοράς του Κωνσταντίνου Μακρίδη για να γυρίσουν σελίδα και να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις και τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Ο Κύπριος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Φιλιώτη καθώς και τους Roberge και Coll που θα εκτίσουν την ποινή τους ένεκα καρτών.

Από την άλλη η ομάδα του David Badia έδειξε ότι παλεύει όλα τα παιγνίδια και είναι καθόλα έτοιμη να αντιμετωπίσει τους περσινούς Πρωταθλητές με προσοχή ιδιαιτέρως στην άμυνα για να πετύχουν την έκπληξη για να έχουν βαθμολογικό κέρδος.

Δείτε το φύλλο αγώνα με τις 11-άδες και τους αναπληρωματικούς: