Νέα νίκη για την εκπληκτική ομάδα του ΑΡΗ με 1-3 επί της Νέας Σαλαμίνας

Το ‘’Project” του ΑΡΗ καλά κρατεί και στο φετινό Πρωτάθλημα. Συνεχίζει αήττητος για 5η αγωνιστική (4Νίκες – 1Ισοπαλία) και δείχνει να είναι ικανή για όλα φέτος, συνεχίζοντας από εκεί που σταμάτησε στο περσινό Πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λεμεσού νίκησε στο ‘’Αμμόχωστος’’ τη Νέα Σαλαμίνα με 1-3 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το 0-1 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε ο  Brown Morgan μόλις στο 3′ λεπτό και το 0-2 ο Spoljaric Matija στο 37′ λεπτό. Το 0-2 ήταν και το σκορ του Α’ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι ‘’Ερυθρόλευκοι’’ μπήκαν δυνατά με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ και να ‘’κυνηγήσουν’’ τον αγώνα, κάτι που πέτυχαν στο 66′ λεπτό με τον Diakite Abdelaye . Η ομάδα όμως του Aleksey Shpilevsky δεν ήταν διατεθειμένη να αφήσει νίκη να φύγει γι’αυτό με προσοχή κατάφεραν να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα με πρώτιστο στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα κάτι που κατάφερα αλλά και επιπρόσθετα επισφράγισαν στο τέλος του αγώνα με ένα τρίτο γκολ αυτή τη φορά με αυτογκόλ  του Άδωνη Ζαχαρία στο 84′ λεπτό. Το 1-3 ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με τη νίκη αυτοί οι «Πράσινοι» της Λεμεσού ανέβηκαν στους 25β. και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή που βρίσκεται η ΠΑΦΟΣ F.C. (29β.) στους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη, η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα, μένοντας στους 13 βαθμούς και στην 9η θέση.

Την ερχόμενη, 12η και τελευταία, αγωνιστική του Α’ γύρου, η Νέα Σαλαμίνα πάει στη Λευκωσία για να αντιμετωπίσει στο ΓΣΠ τον Ολυμπιακό (28/11 – 19:00). Με τη σειρά του ο ΑΡΗΣ θα φιλοξενήσει την Πάφο (28/11 – 19:00). Αναμέτρηση που μέχρι στιγμής φαίνεται ότι θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», εκτός και αν η «Ελαφρά Ταξιαρχία» «μετακομίσει» στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: