Η Εθνική Κύπρου ηττήθηκε από τη Βουλγαρία με 0-2

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Εθνικής μας από την αντίστοιχη της Βουλγαρίας στο φιλικό παιχνίδι που έγινε στο ΑΕΚ Αρένα.

Δυνατό τέστ για την Εθνική μας και χρόνος συμμετοχής για 17 ποδοσφαιριστές με τον Ομοσπονδιακό μας προπονητή να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Βουλγαρία άνοιξε το σκορ στο 24ο λεπτό με τον αρχηγό της, τον Δεσπότοφ.

Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Λοϊζου έδωσε κάθετη μπαλιά στον Πίττα που από πλάγια θέση έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίκτυα αλλά την σταμάτησε με το σώμα ο Χριστόφ.

Λήξη πρώτου ημιχρόνου 1-0 για τη Βουλγαρία.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές. Προσπάθησε η ομάδα μας να ανατρέψει τα δεδομένα και να φτάσει στην ισοφάριση και θα μπορούσε να το πετύχει στο 60ο λεπτό.

Από αριστερά μετά από μπαλιά του Κάστανου ξέφυγε ο Κακουλλής, έκανε το δυνατό παράλληλο γύρισμα εκεί που έτρεχε ο Πίττας, όμως δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ και χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία.

Στο 71ο λεπτό μετά από μπαλιά του Δεσπότοφ ο Ντέλεφ έφυγε πίσω από την άμυνα της Εθνικής μας και με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το 2-0.

Κύπρος: Παναγή, Αντωνιάδης (46′ Αντωνίου), Ανδρέου (46′ Γουήλερ), Γκόγκιτς, Χ. Κυριάκου (46′ Ιωάννου), Κακουλλής (64′ Χριστοφή), Λοϊζου (46′ Ντ. Σπόλιαριτς), Λαϊφης, Κάστανος, Πίττας (77′ Εφραίμ), Σιέλης.

Στον πάγκο Δημητρίου, Σωφρονίου, Μάμας, Οικονομίδης, Ματία Σπόλιαριτς, Παναγιώτου, Κορρέα, Χαραλάμπους.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μαλτέζος Trustin Farrugia Cann με βοηθούς διαιτητές τους Edward Spiteri και Luke Portelli.

Πηγή: cfa.com.cy