Η Πάφος F.C. νίκησε τον Απόλλωνα και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης (στιγμιότυπα)

Τέλος αγώνα στο ‘’Στέλιος Κυριακίδης’’ με την Πάφος F.C. να πετυχαίνει τη νίκη επί του Απόλλωνα με  σκορ 2-1 και να παίρνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.

Οι δύο ομάδες έδειξαν από την έναρξη του αγώνα ότι είχαν διάθεση να κρατήσουν την μπάλα και να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως δεν ήταν τέτοιες που να δημιουργήσουν προβλήματα στις εστιες των Ivusic και Leeuwenburgh.

Μέχρι που φθάσαμε στο 28′  λεπτό όπου έγινε το πρώτο σουτ προς την εστία και αυτό έγινε από τον Pepe όπου με φοβερό σουτ πέτυχε το 1-0.

Ο Απόλλωνας δεν επηρεάστηκε από το γκολ και επεδίωξε το γκολ της ισοφάρισης το οποίο ήλθε στο 35′ λεπτό με κοντινό πλασέ του Μαλεκιδη.

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το Α’ ημίχρονο έληξε με 1-1.

Να σημειωθεί ότι στην τελευταία φάση του Α’ ημιχρόνου σε πολύ δυνατό σουτ του Dragomir η μπάλα βρήκε στο πρόσωπο τον Μαλεκιδη οποίος σωριάστηκε στο έδαφος και τελικά ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και όσο περνούσε ο χρόνος η ομάδα της Πάφου κρατούσε περισσότερο την μπάλα και γυροφερνε ην εστία του Leeuwenburgh όμως δεν δημιουργούσε επικίνδυνες ευκαιρίες.

Ο χρόνος περνούσε μέχρι που φθάσαμε στο 85′ λεπτό όπου μετά από κόρνερ της Πάφου η μπάλα έφθασε στον Δημητρίου ο οποίος έπιασε ένα φανταστικό σουτ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Leeuwenburgh πετυχαίνοντας το 2-1 και το “Στέλιος Κυριακίδης” πήρε φωτιά.

Στον χρόνο που απέμεινε η Πάφος πίεζε για 3ο γκολ όμως αυτό δεν ηλθε.

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την ομάδα της Πάφου νικήτρια με 2-1.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στον αγώνα έγιναν συνολικά 6 μόνο τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι 4 στον στόχο όπου οι 3 από αυτές κατέληξαν στα δίχτυα, δηλαδή 75% των προσπαθειών στον στόχο κατέληξαν σε γκολ!!! 

Δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: