Η tixee trading, επίσημος χορηγός του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, διοργανώνει ημέρα αιμοδοσίας

Η tixee trading, επίσημος χορηγός του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, διοργανώνει ημέρα αιμοδοσίας στα γραφεία της Ανθέων 2, Κάτω Πολεμίδια στη Λεμεσό.  Ημέρα Παρασκευή, στις 23 Σεπτεμβρίου, 3:00 μ.μ.

Η αιμοδοσία είναι πραγματικά ένα «δώρο ζωής» που μπορούν να δώσουν  τα υγιή άτομα σε ασθενείς ή τραυματίες. Η ανάγκη για αίμα είναι τεράστια, αλλά μόνο το 3%  των ατόμων που πληρούν τις προϋποθέσεις ηλικίας στην Κύπρο δίνουν αίμα ετησίως.

Ως εκ τούτου, καλούμε όλους σας και ανυπομονούμε να σας δούμε στα γραφεία της tixee την επόμενη εβδομάδα!

Η Μαρία Δημάκη, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της tixee, τονίζει: «Είναι εκπληκτικό πόσο μια ανιδιοτελής πράξη όπως η αιμοδοσία μπορεί να επηρεάσει τη ζωή ενός άλλου ατόμου – και κυριολεκτικά να σώσει μια ζωή! Αυτή είναι μια σημαντική πράξη και η συνεισφορά σας μπορεί να βοηθήσει να σωθούν οι συνάνθρωποί μας. Kαλούμε όλους να συμμετάσχετε στον αγώνα μας και δώστε αίμα.»

Από την πλευρά του ΑΠΟΛΛΩΝΑ, η Κούλλα Σταυρινίδου, Marketing Manager, υπογραμίζει: «Ο Απόλλωνας Λεμεσού συνεχίζει το κοινωνικό του έργο με αμείωτο ρυθμό, αποδεχόμενος κάθε πρόσκληση στην οποία ο σύλλογος και οι χιλιάδες οπαδοί του μπορούν, με τη συμβολή τους, να φέρουν χαρά και υγεία στους συμπολίτες μας. Καλούμε λοιπόν τους οπαδούς του Απόλλωνα να υποστηρίξουν μαζικά την πρωτοβουλία της Tixee, του Επίσημου Χορηγού μας, συνεισφέροντας τη δική τους δωρεά στην τράπεζα αίματος».

Όσοι ενδιαφέρονται να δωρίσουν αίμα θα πρέπει να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο την ημέρα της αιμοδοσίας. Επίσης θα κανουν μια γρήγορη εξέταση αιμοσφαιρίνης και αρτηριακής πίεσης για να βεβαιωθούμε ότι είναι σε θέση να γίνουν δωρητές.

Together we play, together we save lives