Συμβιβασμός στο ντέρμπι με τον ΑΡΗ και το ΑΠΟΕΛ να μένουν στην ισοπαλία

Τέλος αγώνα στο νέο γήπεδο Λεμεσού «αλφαμέγα» όπου ο ΑΡΗΣ και ΑΠΟΕΛ εξήλθαν ισόπαλοι με 0-0 και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία με τον ΑΡΗ στην κορυφή με 64β. 2ο τον ΑΠΟΕΛ με 63β. 3η την ΑΕΚ με 61β. και 4η την ΠΑΦΟΣ F.C. με 58β. 

Στο Α’ ημίχρονο η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη χωρίς όμως την μεγάλη ευκαιρία και φυσιολογικά το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ήταν 0-0.

Με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 46′ ο ΑΡΗΣ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Κακοριν. Το πέναλτι εκτέλεσε ο ίδιος αλλά ο Belec έπεσε σωστά και απέκρουσε. Όμως το VAR διέταξε επανάληψη αφού ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ δεν πατούσε γραμμή. Το πέναλτι κτυπησε και πάλι ο Κακοριν στην ίδια γωνιά αλλά και πάλι ο Belec ” ψώνισε” τον Ρώσο και απέκρουσε εκ νέου. Αυτή τη φορά η κίνηση του Σλοβένου ήταν σωστή.

Στη συνέχεια ο αγώνας πήρε ξέφρενο ρυθμό με τις επιθέσεις να διαδέχονταν η μία την άλλη. Όμως στις δύο πιο κλασσικές ευκαιρίες πρώτα του ΑΡΗ στο 57′ λεπτό σε φοβερό σουτ του Brown ο Belec απέκρουσε εντυπωσιακά και στο εξαιρετικό ψαλίδι του Kvilitalia στο 73′ λεπτό η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Ο αγώνας κύλησε χωρίς να αλλάζει κάτι και το 0-0 ήταν και  το τελικό αποτέλεσμα.

Περισσότερα σε λίγο.